double up sign

Cum cumpar?

Cum cumpar?

Pentru a inregsita o comanda, va rugam sa luati in considerare urmatorii termeni si informatiile mentionate mai jos:

VanzatorS.C. MIDA SOFT BUSINESS S.R.L., prin platforma de comert online www.emida.ro.

Cumparator – poate fi orice persoana fizica care are varsta peste 16 ani sau persoana juridica sau orice entitate juridica care isi face un Cont in Site si efectueaza o Comanda.

Client – poate fi orice persoana fizica care are varsta peste 16 ani sau persoana juridica care are sau obtine acces la CONTINUT, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre www.emida.ro (electronic, telefonic etc) sau in baza unui acord de utilizare existent intre www.emida.ro si acesta si care necesita crearea si utilizarea unui Cont.

Utilizator – orice persoana fizica care are varsta peste 16 ani sau persoana juridica inregistrata pe Site, care, prin finalizarea procesului de creare a Contului, si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea Termeni si Conditii Generale.

Cont – sectiunea din Site formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permit Cumparatorului transmiterea Comenzii si care contine informatii despre Client/Cumparator si istoricul Cumparatorului in Site (Comenzi, facturi fiscale, garantii etc.). Utilizatorul este responsabil si se va asigura ca toate informatiile introduse la crearea Contului sunt corecte, complete si actualizate.

Comanda online pe site www.emida.ro:
Pentru a lansa o comanda prin intermediul magazinului online www.emida.ro puteti sa va inregistrati cu o adresa de e-mail valida sau puteti sa ne furnizati doar informatiile strict necesare finalizarii comenzii.

Alegeti produsul dorit si apoi faceti click pe simbolul "adauga in cos". Produsul va ajunge in cosul de cumparaturi. Se va deschide o pagina noua, in care puteti vizualiza continutul cosului de cumparaturi si datele care sunt necesare pentru inregistrarea comenzii.

Pentru a trimite comanda faceti click pe butonul "Trimite comanda".

Daca v-ati inregistrat, aveti posibilitatea sa vizualizati istoricul comenzilor efectuate in sectiunea istoric comenzi, alte informatii detaliate pot fi gasite accesand contul meu.

Pentru detalii suplimentare, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail vanzari@emida.ro

 

Va multumim,

Echipa emida.ro!