double up sign
PROMO
Reducere -753 Lei

Asus|PC Desktop|D500SD_CZ-5124000420|Intel Core i5|12400|2.5 GHz|Mem 8 GB|SSD 512 GB|DVD writer 8X|LAN|HDMI|VGA|PS2|300 W|Greutate 5 kg|Black

(0 recenzii)
Stoc: 22 buc

Cantitate:

Cod: D500SD-5124000420
Producator: Asus
Termen livrare: 24 - 48 ore
Garantie: 24 luni

Retur Garantat

Deschidere Produs

Plata Securizata

DESCRIERE PRODUS

Asus ExpertCenter D5 SFF

 

 

ASUS ExpertCenter D500SD SFF ofera performante puternice, de incredere si cu capacitate de dezvoltare, create special pentru nevoile unice ale intreprinderilor mici. Factorul sau de forma mic, ultracompact, flexibil si elegant permite oamenilor de afaceri sa se bucure de un spatiu de lucru flexibil si ingrijit.

 

 

 

 

 

Performanta exceptionala, indiferent de sarcina
Pentru a usura toate sarcinile dumneavoastra de afaceri, ExpertCenter D5 SFF este alimentat de un procesor Intel® Core™ de generatie 12 cu cea mai recenta memorie RAM DDR4.

 

Optimizeaza-ti spatiul de lucru cu un dispozitiv compact
Indiferent daca doriti sa economisiti spatiu, sa creati un ambient de lucru ordonat, sa instalati mai multe computere in birou sau sa conectati mai multe periferice pentru afaceri, ExpertCenter D5 SFF, subtire si compact, este facut pentru dumeavoastra. Pentru a asigura atat performanta constanta, cat si zgomot minim dintr-un format mic, am optimizat designul termic al ExpertCenter D5 SFF prin crearea unor camere de aer izolate dedicate pentru generatoarele principale de caldura ale PC-ului, pentru a preveni acumularea de caldura in interior - asigurand o functionare silentioasa chiar si in timpul celor mai solicitante taskuri.

 

 

 

 

Compact si flexibil
Proiectat pentru a se potrivi oricarui spatiu de lucru, ExpertCenter D5 SFF are o carcasa moderna, compacta si eleganta, cu factorul de forma mic, care poate sta fie pe verticala, fie pe orizontala. Deci, de exemplu, puteti plasa un monitor langa el sau deasupra acestuia - alegerea va apartine!

 

 

 

 

 

Tehnologie audio de anulare a zgomotului cu AI pentru afaceri
Pentru a creste nivelul conferintelor profesionale, ExpertCenter D5 SFF are tehnologia bidirectionala de anulare a zgomotului AI ce utilizeaza tehnici sofisticate de invatare automata. Tehnologia include atat o functie in amonte pentru a filtra zgomotul din jurul difuzorului, cat si o functie in aval pentru a elimina zgomotul de la persoana de la celalalt capat al conversatiei. Incercati demonstratia pentru a experimenta diferenta uimitoare pe care o poate face tehnologia ASUS de anulare bidirectionala a zgomotului cu AI.
Porniti sunetul dispozitivului dumneavoastra si apasati pe fiecare caz de mai jos pentru a experimenta tehnologia AI de anulare a zgomotului.

 

Gata pentru lumea afacerilor
O gama completa de porturi I/O este gata sa se conecteze la o gama larga de periferice de afaceri. Porturile seriale si paralele flexibile de pe sasiu lasa mai multe sloturi PCI disponibile pentru upgrade-uri suplimentare. Un cititor de carduri SD este optional pentru o tranzactie usoara, transfer de date sau alte sarcini legate de afaceri.

 

Usor de utilizat si gestionat
Ca si in cazul tuturor computerelor desktop ExpertCenter, detaliile inteligente de design axate pe afaceri abunda pentru a va ajuta sa puteti faceti upgrade si sa puteti gestiona computerele fara efort.

 

 

 

 

Intretinere si upgrade-uri fara probleme
ExpertCenter D5 SFF are un design de sasiu fara instrumente, astfel incat sa il puteti deschide fara a avea nevoie de unelte. De asemenea, HDD-ul si ODD-ul pot fi scoase cu usurinta folosind doar degetele. Acest lucru economiseste timp si efort, facilitand upgrade-urile componentelor si intretinerea de rutina.

 

 

 

 

 

 

 

 

Putere de a face mai mult
Un aspect intern inteligent proiectat ofera spatiu maxim pentru extindere, intr-un factor de forma compact. Carcasa interna din otel ii permite lui ExpertCenter D5 SFF sa gazduiasca doua dispozitive de stocare, in timp ce sloturile PCIe permit adaugarea usoara a placilor grafice, conectivitate WiFi si porturi I/O suplimentare. ExpertCenter D5 SFF este usor de configurat astazi si gata de orice ati putea avea nevoie maine.

 

 

 

 

 

 

Mai putina caldura, mai multa productivitate
Pentru a asigura o performanta stabila in sasiul compact, ExpertCenter D5 SFF foloseste un sistem inovator de racire cu mai multe canale. Acesta cuprinde camere de aer dedicate, izolate, care permit cai de aerisire a caldurii pentru principalele componente generatoare termice ale PC-ului : CPU, GPU si sursa de alimentare. ExpertCenter D5 SFF include, de asemenea, aplicatia exclusiva MyASUS pentru a optimiza functionarea procesorului si a ventilatoarelor sistemului, moderand automat vitezele si oprindu-le complet atunci cand este posibil, obtinand echilibrul perfect intre performanta maxima si zgomot minim.

 

 

 

 

Construit sa reziste
Pentru a minimiza costul total de proprietate (TCO) pentru afacerea dumeavoastra, ExpertCenter D5 SFF este conceput pentru a oferi utilizatorilor nostri 100% asigurare pentru utilizarea pe termen lung. Pentru a atinge acest obiectiv, alegem componente de top la nivel mondial - oferind o calitate de incredere si o rezistenta exceptionala.

 

 

 

 

 

Placi de baza #1 in lume
Desktop-urile ExpertCenter folosesc placi de baza ASUS — placile de baza numarul 1 din lume1— renumite pentru ca ofera o protectie completa a sistemului, protectie hardware si o stabilitate 24/7 prin testele extinse si performanta constanta.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MTBF lider in industrie
Desktop-urile ExpertCenter sunt proiectate cu condensatori 100% solizi pentru o performanta si o longevitate extinsa. Cu o durata de viata de pana la 2 ori mai mare decat condensatoarele traditionale, functionand cu procesorul la sarcina maxima si de 6 ori mai lunga in timpul utilizarii zilnice2. Acest lucru va maximizeaza investitia si minimizeaza nevoia de intretinere – toate contribuind la un cost total de proprietate (TCO) mai mic.

 

 

 

 

 

Gata de actiune
PC-urile din seria Expert sunt construite solid si testate in conformitate cu cele mai exigente cerinte ale industriei, inclusiv standardul militar american MIL-STD-810H si standardul testelor stricte ASUS. Socurile minore inevitabile si accidentele zilnice de la locul de munca nu va vor pune in pericol datele pretioase.

 

Solutii sigure si fiabile
ASUS intelege ca securitatea IT trebuie sa evolueze pentru a servi efectiv ca prima linie de aparare impotriva pericolelor in afaceri. Desktop-urile ExpertCenter dispun de functii de securitate sofisticate pentru a va mentine afacerea si viitorul ei in siguranta.

 

 

Simplificarea proceselor de afaceri
Administrarea este simplificata cu desktop-urile ExpertCenter. Solutiile de management ASUS ajuta la eficientizarea sarcinilor de rutina, permitand personalului IT sa controleze si sa gestioneze de la distanta activele companiei, economisind timpul si banii organizatiei dumneavoastra.


 

 

 

ASUS Control Center3
ASUS Control Center este o suita centralizata de management IT care este capabila de management de la distanta, monitorizare hardware & software si programare de sarcini printr-o interfata web usor de utilizat, permitand administratorilor de sistem sa gestioneze convenabil activele companiei printr-un singur portal.

 

 

 

 

 

 

 

 

ASUS Business Manager
ASUS Business Manager este o platforma bazata pe PC care faciliteaza gestionarea individuala a computerelor. Include controale de miscare a datelor USB Blocker, back-track pentru a restabili sistemul la starea optima si o partitie virtuala criptata pentru a stoca date importante.

 

 

 

 

 

 

 

 

MyASUS
MyASUS este modalitatea usoara de a accesa aplicatiile ASUS ce va stau la dispozitie si care va ajuta sa profitati mai mult de laptopul sau computerul dumneavoastra desktop. Gestionati profilurile ventilatoarelor pentru diferite scenarii, asociati telefonul iOS sau Android cu desktopul, activati si ajustati functiile de anulare a zgomotului cu AI sau contactati serviciul de asistenta post-vanzare - totul cu doar cateva clicuri.

 

 

 

 

 

Protejarea mediului inconjurator
Axate sa creeze un viitor durabil, PC-urile ExpertCenter adopta cerinte stricte de mediu in toate etapele ciclului de viata al produsului si optimizeaza utilizarea energiei pentru a reduce costurile de operare pe termen lung.

 

 

 

 

 

Consum eficient de energie
Pentru a asigura o sursa de alimentare de inalta eficienta, ExpertCenter D5 SFF utilizeaza condensatori de top. Sursa de alimentare dispune de certificareea 80 PLUS® Platinum ce indica energia minima risipita, ceea ce are ca rezultat o generare mai mica de caldura si o economisire de costuri pe termen lung.

 

 

 

 

 

 

  1. ASUS si-a asigurat locul 1 pentru cota de piata a placilor de baza incepand cu 2017, DigiTimes raportand ca gigantul taiwanez de componente pentru computere detine 45% din piata placilor de baza.
  2. Bazat pe testele interne ASUS. Daca nu se specifica altfel, toate afirmatiile privind performanta se bazeaza pe performanta teoretica. Cifrele reale pot varia in situatii reale.
  3. ASUS Control Center este optional, iar disponibilitatea variaza in functie de tara. Va rugam sa consultati distribuitorul local ASUS pentru detalii.

Specificatii produs

  • Procesor

    Numar procesoare
    1
    Producator Procesor
    Intel
    Familie procesor
    Intel Core i5
    Model Procesor
    12400
    Nucleu
    Alder Lake
    Socket procesor
    1700
    Frecventa procesor
    2.50 GHz
    Frecventa turbo max
    4.40 GHz
    Cache
    18 MB
    Numar nuclee
    6
    Numar thread-uri
    12
    Tehnologie
    10 nm
    Max TDP
    117 W
    Procesor Grafic integrat
    Intel UHD Graphics 730
  • Monitor

    Monitor inclus
    Nu
  • Placa De Baza

    Chipset
    Intel B660
    Slot PCI Express x16
    1
    Slot PCI Express x1
    2
    Slot M.2
    2
    SATA III
    4
    Numar Procesoare suportate
    1
  • Memorie

    Memorie inclusa
    Da
    Tip RAM
    non-ECC
    Tip memorie
    DDR4
    Capacitate memorie
    8 GB
    Frecventa memorie
    3200 MHz
    Sloturi memorie
    2
    Memorie maxima
    64 GB
    Tip sloturi memorie
    UDIMM
    Slot 1
    8 GB
    Compatibilitate RAM
    non-ECC
    Compatibilitate DIMM
    UDIMM
  • Stocare

    Stocare inclusa
    Da
    Solid State Drive
    Da
    Capacitate SSD
    512 GB
    Slot M.2
    Da
    Altele
    Tip SSD: PCIe Gen3
  • Video

    Tip
    Integrata
    Producator placa video
    Intel
    Familie placa video
    UHD Graphics
    Model placa video
    730
    Suport DirectX
    12
  • Audio

    Sunet
    7.1 HD Audio
  • Unitate Optica

    Unitate optica
    Da
    Tip
    DVD±RW
  • Conectivitate

    LAN
    10/100/1000 Mbps
  • Carcasa

    Tip Carcasa
    SFF
    Dimensiune
    410 x 222 x 492 mm
    Greutate
    5 kg
    Culoare
    Negru
    Sursa
    300 W
    PFC
    Activ
    Eficienta
    80+ %
  • Front Panel

    Casti
    1
    Microfon
    1
    USB 3.0
    2
    USB 3.1
    2
  • Back Panel

    USB 2.0
    4
    VGA
    1
    HDMI
    1
    Retea Ethernet (RJ-45)
    1
    PS/2 Mouse
    1
    PS/2 Tastatura
    1
    Audio
    1
  • Software

    Sistem de operare
    FreeDOS
  • Securitate

    Suport TPM
    Da
    Kensington lock
    Da
  • Periferice

    Tastatura
    Da
    Mouse
    Da