double up sign
PROMO
Reducere -27%

Laptop HP Zbook 16 Fury G10 cu procesor Intel Core i7-13700HX 16 Core (2.1 GHz, up to 5.0GHz, 30MB), 16 inch WUXGA, NVIDIA RTX 3500 Ada 12GB GDDR 6, 32GB DDR5, SSD, 1TB Pcle-4x4 2280 NVMe TLC, Windows 11 PRO 64bit, Dark Ash

(0 recenzii)
Stoc: 5 buc

Cantitate:

Cod: 62V67EA
Producator: HP
Termen livrare: 24 - 48 ore
Garantie: 36 luni

Retur Garantat

Deschidere Produs

Plata Securizata

DESCRIERE PRODUS

Gestionează cele mai solicitante fluxuri de lucru cu ZBook Fury, un laptop dotat cu procesor din clasa desktop. Datorită plăcii grafice integrate sau distincte, ecranului uimitor şi caracteristicilor de colaborare, poţi să editezi videoclipuri 8K, să randezi în 3D sau să instruieşti modele de învăţare automată. Bucură-te de performanţe profesionale superioare din mers.

Lucrezi de oriunde, fără limite, cu stocare locală PCIe de până la 6 ori mai rapidă decât SSD SATA şi de până la 21 de ori mai rapidă decât tradiţionala stocare pe HDD.

Rulezi simultan mai multe programe care solicită unitatea CPU, fără a sacrifica performanţele, cu procesorul Intel® Core™ i7.

Tastatură rezistentă la stropi

Unitate de stocare de mare viteză HP Z Turbo Drive

Caracteristici de securitate de vârf în domeniu

Windows 11

Procesor Intel® Core™ i7

Se mai întâmplă accidente – de aceea am conceput tastatura cu orificiu de scurgere, astfel încât lichidul să iasă prin partea inferioară, pentru o curăţare simplă.

Caracteristicile avansate de securitate sunt standard. Protecţiile sistemului, precum HP Sure Start – primul BIOS cu reparare automată din domeniu – înseamnă că dispozitivul tău este securizat, la fel ca datele şi identitatea ta.

Lucrezi de oriunde fără a face compromisuri în ceea ce priveşte performanţa sau securitatea, cu Windows 11 şi tehnologia de colaborare şi conectivitate de la HP.

  • Acest produs nu are review-uri.
  • Cum notati acest produs ?

    Acordati numarul de stele corespunzator parerii dumneavoastra despre produs, urmarind explicatia din partea dreapta.
    • Excelent
      5 / 5
    • Reusit
      4 / 5
    • Mediu
      3 / 5
    • Convenabil
      2 / 5
    • Slab
      1 / 5
    *
    *
    *
    *